Активности

22 ноември, 2015

ГОРАН МИСОВСКИ ИЗБРАН ЗА ШЕФ НА ИЗБОРНИОТ ШТАБ НА НСДП ЗА ПАЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ 2016 ГОДИНА

Известување до медиумите и јавноста: На денешната седница на Централниот Одбор на Нова социјалдемократска партија беа усвоени програмските основ

5 ноември, 2015

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ГРАДОТ „3 НОЕМВРИ“

Делегација на НСДП Прилеп по повод одбележувањето на 3-ти Ноември „Денот на ослободувањето на Прилеп“ положи свежо цвеќе пред спомен обележјата н

20 октомври, 2015

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ОО НА НСДП-КИЧЕВО

Претседателот на НСДП, Тито Петковски, во просториите на Општинската организација на НСДП во Кичево оствари работна средба со членови и симпатизе

13 октомври, 2015

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД „11 ОКТОМВРИ“

По повод 11 Октомври, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе пред спомен обележјата на Могилата на Непобедените

8 октомври, 2015

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ НА СРЕДБА СО РАКОВОДСТВОТО НА НСДП-ТЕТОВО

Претседателот Петковски во Тетово се сретна со раководството на НСДП Тетово за да поразговара за актуелните политички случувања во државата и во

7 октомври, 2015

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ ВО ПОСЕТА НА КУМАНОВО

Претседателот на НСДП, Тито Петковски, во салата на Советот на општина Куманово оствари работна средба со членови и симпатизери на НСДП. Повеќе

11 септември, 2015

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА КИЧЕВО „11 СЕПTЕМВРИ“

По повод обележувањето на 72 годишнината од ослободувањето на Кичево, Делегација на ОО НСДП Кичево положи цвеќе во Спомен костурницата на паднати

8 септември, 2015

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА „ОСМИ СЕПТЕМВРИ“

По повод 8-ми Септември Денот на независноста на Република Македонија, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе п

8 септември, 2015

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА „ОСМИ СЕПТЕМВРИ“

По повод 8-ми Септември Денот на независноста на Република Македонија, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе п

23 август, 2015

РЕВОЛУЦИОНЕР.МК: ТОНИ КИРОВСКИ МЕЃУ НАЈАКТИВНИТИ ОПОЗИЦИСКИ СОВЕТНИЦИ ВО ОПШТИНА ПРИЛЕП

Според прилогот на новинарот Зоран Милошоски во порталот Револуционер.мк од 23 Август 2015 година за „ангажираноста“ на советниците во Општина Пр

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство