Активности

1 февруари, 2014

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД И.Е 3 ВО КОЧАНИ

Регионална средба на Општинските организации од И.Е 3 во Кочани на која присуствуваше потпретседателот на НСДП, г-дин Горан Мисовски, членовите н

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство