ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИНА НА НСДП-ГАЗИ БАБА

12 ноември, 2019

На ден 11 ноември 2019 година во салата на Советот на општина Гази Баба се одржа Изборна конференција на Општинската организација на НСДП во Гази Баба на која беа избрани Претседател на Општинската организација, Извршен одбор и Надзорен одбор.

За претседател е избран г-дин Ѓоре Стојковски, како и членови на Извршниот одбор и на Надзорниот одбор на општинската организација на НСДП во Гази Баба.

Покрај делегатите на конференцијата присуствуваше и секретарот на партијата, Кристијан Трајковски и членот на Извршниот одбор на НСДП, Петар Шапе.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство