НОВОСТИ

8 април, 2024

НСДП ГО ОСУДУВА БРУТАЛНОТО ПОЛИЦИСКО АПСЕЊЕ НА НОВИНАРОТ ФУРКАН САЛИУ

Соопштение за медиумите и јавноста: НСДП најостро го осудува бруталното полициско апсење на новинарот Фуркан Салиу! Фуркан Салиу е новинар к

22 март, 2024

НЕЗАВИСНАТА КАНДИДАТКА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА ДРЖАВАТА СИЛЈАНОВСКА-ДАВКОВА, СТАНА ЗАВИСНА ОД ВМРО-ДПМНЕ

Соопштение за медиумите и јавноста: ВМРО-ДПМНЕ продолжува во пракса да ги спроведува трите П: пари, пропаганда и пендрек. Откако јавноста г

2 март, 2024

СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ Е ДРЖАВНИК СО ВИЗИЈА ЗА ИДНИНАТА НА ДРЖАВАТА, НСДП ЈА ПОДДРЖУВА КАНДИДАТУРАТА ЗА ВТОР МАНДАТ‼️

СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ Е ДРЖАВНИК СО ВИЗИЈА ЗА ИДНИНАТА НА ДРЖАВАТА, НСДП ЈА ПОДДРЖУВА КАНДИДАТУРАТА ЗА ВТОР МАНДАТ‼️ НСДП ја поддржува кандидатурат

18 февруари, 2024

ВМРО -ДПМНЕ ПРЕКУ МИНИСТРИТЕ ГО ВОСКРЕСНА „МВРО“

Владеењето на ВМРО-ДПМНЕ се карактеризираше со трите „П“: пендрек, пари и пропаганда. Не поминаа повеќе од дваесеттина дена откако ВМРО-ДПМНЕ партицип

20 јануари, 2024

НСДП ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА УЧЕСТВО ВО ЕВРОПСКАТА КОАЛИЦИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ И НЕМА ДА ГИ ПОДДРЖИ МИНИСТРИТЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ ДОКОЛКУ ТИЕ НЕ ЈА ПОДДРЖАТ ТЕХНИЧКАТА ВЛАДА

НСДП донесе политичка одлука за учество на партијата во европската коалиција предводена од СДСМ и избра Централен изборен штаб за претседателските и п

4 декември, 2023

СОЧУСТВО ДО СЕМЕЈСТВОТО НА ВАЊА, ЗАГУБАТА НА ДЕТСКИ ЖИВОТ Е НЕНАДОМЕСТИВА, СТОРИТЕЛИТЕ ДА БИДАТ МАКСИМАЛНО КАЗНЕТИ

НСДП изразува најдлабоко сочуство до семејството, роднините, пријателите и сите кои ја познаваа 14 годишната Вања. Загубата на млад човечки жив

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство