(ФОТО): ОО НСДП БИТОЛА ЗАЕДНО СО НОСИТЕЛОТ НА ИЕ 5 Г-ДИН ЈОВАН МИТРЕСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНСКИ ШТАБОВИ

2 мај, 2024

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство