Во Крушево се одржа Третата изборна конференција на OO на НСДП–Крушево

3 јули, 2017

На ден 02. 07. 2017 година (Недела) во 12:00 часот во Ресторан Шапе-Крушево се оддржа 3-та изборна конференција на општинската организација на НСДП – Крушево.

19692153_1701994579828021_1897562133_n

Со конференцијата претседаваше членот на ИО на НСДП г-дин Петар Шапе. Како гости на истата беа присутни претседателот на НСДП г-дин Тито Петковски кој имаше свое обраќање пред присутните, потпретседателот на НСДП и пратеник во собранието на РМ г-дин Горан Мисовски и претседателката на ЖО на НСДП г-ѓа Марија Тодороска. На конференцијата беше избрано новото раководство на ОО на НСДП Крушево, извршен и назорен одбор, а за претседател е избран г-дин Александар Китаноски.

19668436_1701994619828017_1952057751_n 19691163_1701994596494686_1816846582_n 19758375_1701994609828018_774584231_n

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство