СТУДИО НА НОВА СО КИМ МЕХМЕТИ И ТИТО ПЕТКОВСКИ

21 март, 2014

Студио на НОВА со Ким Мехмети и Тито Петковски – Што знача пораките на Заев кон Тачи? Дали Заев треба да ги смени Макрадули, Ивановски и Станковиќ со нови лица и какви се шансите на Пендаровски и Иванов.

Разговара Биљана Секуловска

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство