Со затварањето на Кежаровски умре слободата во Македонија

17 јануари, 2015

Соопштение за медиумите и јавноста:

nsdp-logo1

Нова социјалдемократска партија-НСДП смета дека доколку во една земја се замолчуваат новинарите, умира слободата.

Со затварањето на новинарот Томислав Кежаровски тоа дефинитивно се случи во Македонија.

Од таа причина ги повикуваме сите членови и симпатизери на НСДП, како и сите слободоумни луѓе да дојдат во вторник во 12 часот пред Апелациониот суд.

Не само за Кежаровски, туку за слободата се работи!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство