РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 3 ВО КОЧАНИ

19 октомври, 2016

Фотогалерија од регионалната средба на општинските организации на НСДП од изборната единица 3 во Кочани

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство