ПРОГРАМА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ 2014 ГОДИНА: ПРОМЕНИ ЗА НОВ ПОЧЕТОК! Да ја вратиме средната класа.

5 април, 2014

ПРОГРАМА НА СДСМ И КОАЛИЦИОНИТЕ ПАРТНЕРИ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ 2014 ГОДИНА

Print

КЛИКНЕТЕ ТУКА

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство