ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ НА СВЕЧЕН ПРИЕМ ВО СОБРАНИЕТО ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА

11 септември, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија и потпретседател на Собрание на Република Северна Македонија г-дин Горан Мисовски заедно со генералниот секретар на #НСДП и заменик генерален секретар на Собранието, Мики Милковскии како дел од раководството на Собранието беа дел од свечениот прием и пречек на гостите по повод државниот празник “8 Септември”, Денот на независноста на Република Северна Македонија кој традиционално го приредува претседателот г.Талат Џафери.

Честит 8 Септември❗️
Денот на независноста на нашата татковина Македонија.
За многу векови државноста❗️❗️

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство