Претседателот Горан Мисовски на прием во Амбасадата на САД со Скопје, по повод 4 јули Денот на независноста.

7 јули, 2022

ФОТОГАЛЕРИЈА: Претседателот Горан Мисовски на прием во Амбасадата на Соединетите Американски Држави со Скопје, по повод 4 јули, Денот на независноста. Честитки 🎊🎈🎉🎈

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство