ПЕНДАРОВСКИ во Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија

31 март, 2014

Нема кој да ја турне оваа власт, освен сите ние заедно. Тоа е решението за Македонија. Нови луѓе кои имаат решенија за проблемите

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство