Мисовски во општина Центар: ОДЛУЧНО И ЧЕСНО ќе се бориме за динамичен економски развој, ефикасна даночна политика и социјална правда

8 јули, 2020

🔴Мисовски во општина Центар❗

📍ОДЛУЧНО И ЧЕСНО ќе се бориме за динамичен економски развој, ефикасна даночна политика и социјална правда❗

#МОЖЕМЕ #НСДП #СДСМ Гласај за број 3️⃣

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство