КАНДИДАТКАТА ЗА ПРАТЕНИЧКА ВО ИЕ. 4 МИРАКОВСКА ЗАЕДНО СО НОСИТЕЛОТ ВЕНКО ФИЛИПЧЕ, ВО ПОСЕТА НА ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА “ЖЕНА” ВО НЕГОТИНО

6 април, 2024

Мираковска во посета на домот за стари лица “Жана” во Неготино заедно со носителот на листата во ИЕ4.  Венко Филипче.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство