(ФОТО) МАРИЈА ТОДОРОВСКА РЕИЗБРАНА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСДП-ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

30 јуни, 2015

Фотографии од редовната Конференција на ОО на НСДП-Ѓорче Петров, на која досегашната претседателка г-ѓа Марија Тодоровска беше реизбрана, а беа избрани нов Извршен и Надзорен одбор.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство