ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ВО ПЕЛИНЦЕ ВО МЕМОРИЈАЛНИОТ ЦЕНТАР НА АСНОМ

2 август, 2019

По повод државниот празник Илинден, делегација на НСДП во состав Мики Милковски, Благојче Јаќимовиќ, Сунчица Јосифова и Маја Насковска положија свежо цвеќе во Меморијалниот центар на АСНОМ во Пелинце.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство