ЧЕТВРТ РЕДОВЕН КОНГРЕС НА НСДП 13 МАЈ 2018 ГОДИНА

29 март, 2018

Нова социјалдемократска партија (НСДП) на 13 мај 2018 година во хотелот „Холидеј Ин“ ќе го одржи ЧЕТВРТИОТ РЕДОВЕН КОНГРЕС

logo 4 kongres

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство