Зоран Георгиев на средбите со граѓани во МО Даме Груев, кај Чинарот и Нова Битола

9 април, 2014

Кандидатот за пратеник на НСДП од Коалицијата, г-дин Зоран Георгиев, присуствуваше на мини митинзите во Месната Организација Даме Груев, во населбата кај Чинарот и во Нова Битола кај Веро…
Свој говор одржа пред присутните граѓани во МО Даме Груев...

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство