ЗОРАН ГЕОРГИЕВ НА ОТВОРАЊЕТО НА ШТАБ ВО НАСЕЛБА ДАМЕ ГРУЕВ ВО БИТОЛА

10 април, 2014

Кандидатот за пратеник г-дин Зоран Георгиев од 5 Изборна Единица од НСДП и Коалицијата во Битола присуствуваше на отворањето на штабот во МО Даме Груев – Битола

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство