Втората конференција за избор на раководство на ОО на НСДП-Долнени

10 август, 2017

На ден 08.08.2017 година во општина Долнени се одржа Втората конференција за избор на раководство на Општинската организација на НСДП-Долнени. Извршниот одбор ги избра Орданче Бошкоски за претседател на општинската организација, а Јуле Змејкоска Василевска за секретар

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство