ВЛАТКО РИСТОВСКИ НА ПОЛОЖУВАЊЕ НА ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА

8 септември, 2023

Влатко Ристовски, член на Советот на општина Крива Паланка од НСДП – Нова социјалдемократска партија, денес беше дел од делегација од Советот на општина Крива Паланка која положи свежо цвеќе пред споменикот на паднатите борци од НОБ на одбележувањето на Денот на независноста 8-ми Септември.

Честит празник на сите, нека е вечен и вековит 8-ми Септември!

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство