(ВИДЕО) МИРАКОВСКА ВО НЕГОТИНО И ДЕМИР КАПИЈА: ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ НЕ СМЕЕ ДА БИДАТ ПРЕДМЕТ НА ПРЕДИЗБОРНО ПАЗАРЕЊЕ

27 јуни, 2020

Потпретседателката на НСДП и носителка од коалицијата „Можеме“ во изборната единица 4, Соња Мираковска вечера ги посети општините Неготино и Демир Капија каде имаше одвоени средби со граѓаните.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство