(ВИДЕО) МИРАКОВСКА ВО ПОСЕТА НА КАВАДАРЦИ

27 јуни, 2020

Посетата на Кавадарци ја искористивме да поразговараме со еснафот од чаршијата. Потоа го посетивме и селото Марена во кое минатата година направивме колекторски систем кој ги прочистува водите на река Луда Мара. Вистинско задоволство ни беше тоа што граѓаните не примија во своите дворови каде до лани не можеле ни кафе да испијат од неподносливата миризба. Нашите проекти стигаат до граѓаните затоа што знаеме и #Можеме. #СДСМ #НСДП

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство