(ВИДЕО) МИРАКОВСКА ГОСТИНКА ВО ЦЕНТРАЛНИОТ ДНЕВНИК НА СИТЕЛ ТВ

29 јуни, 2020

Директно вклучување во централниот дневник на СИТЕЛ ТВ од Гевгелија на носителката на листата за пратеници од коалицијата Можеме и потпретседателка на НСДП Соња Мираковска

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство