(ВИДЕО) КОТЕСКИ: ШТО КРИЕ ДОГОВОРОТ ЗА КУПОПРОДАЖБА НА ФК ПЕЛИСТЕР ПОМЕЃУ ОПШТИНА БИТОЛА И ЦЕРМАТ?

4 декември, 2014

Прес-конференција на советникот од НСДП во Советот на општина Битола, Благојче Котески:
Што е тоа, толку скандалозно во договорот за купопродажба на ФК Пелистер, што јавноста несмее да го види?

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство