ТРИБИНА НА НСДП ВО КОЧАНИ „МАКЕДОНИЈА…ЕВРОПСКА?“

21 февруари, 2014

1743442_815185961841635_226874842_n 1925301_815185801841651_2065805037_n 1932359_815185861841645_84753046_n 1958346_815186058508292_2051451852_n 1972471_815186015174963_1694371718_n

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство