ТРИБИНА НА НСДП ВО БИТОЛА „ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА Е ВО РАЦЕТЕ НА ГРАЃАНИТЕ“

15 март, 2014

IMG_200937093947127 IMG_200930091007666 IMG_200920901819202 IMG_200915546167532 IMG_200909874372322 IMG_200903882066776 IMG_200899224673775 IMG_200891711590480 IMG_200886356903977 IMG_200881141171058 IMG_200877116393432 IMG_200871848489804 IMG_200862799451632 IMG_200853393525836 IMG_200842559554373 IMG_200834328243953

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство