ТОДОРОВСКА ВО ДЕЛЕГАЦИЈА ЗА ПОЛОЖУВАЊЕ НА ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

14 ноември, 2018

Марија Тодоровска член на Советот на општина Ѓорче Петров од НСДП положи свежо цвеќе по повод Денот на ослободувањето на Општината.

Тодоровска со порака до граѓаните: „14 ноември е ден од големо значење за сите нас. Повеќе од 70 години, Ѓорче Петров дише и живее слободно. И ден денес, нашето Ѓорче е симбол на слобода и непокор. Честит и вековит нека ни е 14-ти ноември, Денот на ослободување на Ѓорче Петров. Слава им на хероите кои своевремено во борба против фашизмот ги дадоа животите за ние денеска да живееме во слобода.“

marija gorce

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство