Тито Петковски: ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ од Македонија направија луда куќа!

5 февруари, 2014

Кавадарци, Екипата на порталот МОЈОТГРАД направи интервју со претседателот на НСДП, г-дин Тито Петковски:

nsdp-tribina-kavadarci6

Опфатени беа навистина клучни прашања меѓу кои и предстојните претседателски избори, потоа до каде ќе оди помрачувањето на критичката медиумска сцена во Македонија како и многу други.

Повеќе од видеото:

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство