ТИТО ПЕТКОВСКИ НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЉУБЉАНА ЗОРАН ЈАНКОВИЌ

11 март, 2009

1662071_816805568346341_518135109_n 1900161_816805325013032_1747323441_n 1959518_816805791679652_203361802_n 1976921_816805411679690_936626999_n

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство