ТИТО ПЕТКОВСКИ, ЛИДЕР НА НСДП (2013)

16 март, 2014

tito mars mvr11 tito mars mvr12 598796_592373664109728_1943363361_n 734842_592373354109759_811309798_n tito petkovski senaroden miting titooooo

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство