Тито Петковски: Да продолжиме силно и чесно во остварувањето на нашата програма и носењето на политичките одлуки!

17 декември, 2020
НСДП денес одбележува 15 години од своето основање, по тој повод претседателот на партијата, Тито Петковски преку видео се обрати до членството.
Да се потсетиме на почетоците, на пријателствата кои ги градевме и развиваме, на политичките битки кои ги водевме, на сите заеднички моменти преку кои растевме и политички созревавме, успевајќи да оставиме длабок белег на политичката сцена во Северна Македонија.
Нека ни е честит роденденот, силно и чесно да продолжиме во остварувањето на нашата програма и носењето на политичките одлуки.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство