Стево во Демир Хисар, Новаци, Могила, Ресен и Битола

11 април, 2014

Кутиите да ги чуваме, ако треба да не спиеме. Волјата на граѓаните е смена на власта, веќе е јасно. Со волјата на народот актуелната власт не може да победи. Тие ќе се обидат да ги употребат сите механизми, од пари до закани, но сетете се, за до кога?

За два дена? И потоа старата мака следните 4 – 5 години, со ризик да си ги изгубиме и овие луѓе кои ни останаа во земјава

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство