Стево во дел од скопските населби

7 април, 2014

Нема да бидам ничиј чирак. Секој закон кој нема да важи за сите граѓани ќе го вратам во парламентот

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство