Стево Пендаровски во Крива Паланка

2 април, 2014

Да застанеме ние самите против лошото владеење на оваа власт, бидејќи немаме друга држава освен Македонија. Јасно и гласно ви кажувам, со мене како претседател сите граѓани ќе имаат еднаква шанса да придонесат за својата земја.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство