СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ во Берово, Пехчево, Делчево и Македонска Каменица

1 април, 2014

Поради овие лоши политики 300 илјади Македонци избегааа од овде. Оваа иселеничка голгота, може да биде спречена само ако спомениците не се поважни и поголеми од граѓаните. Фала му на Бога климата се менува, ќе се менува и политиката. Заедно можеме да ги смениме нештата на подобро.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство