СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ-МАКЕДОНИЈА ЗАСЛУЖУВА ПРЕТСЕДАТЕЛ

25 март, 2014

StevoPendarovskiUniverzalna stevo 1 stevo 5 stevo 2 stevo 3 stevo 4 103baner

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство