Стево Пендаровски гостин во Топ Тема на Ваша страна на Телма телевизија

5 април, 2019

Видео од вчерашната прва дебата на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски, во Топ Тема на Ваша страна.

 

 

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство