Стево: Да ги дуплираме гласовите во вториот круг

21 април, 2014

330 илјади гласови се солидни, но не се доволни.Затоа во вториот круг таа бројка да ја дуплираме, да ја направиме 500 илјади гласови. На 27-ми заокружете 3 и заокружете 1.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство