Стефановски за долговите во основните и средните училишта во Кочани

20 септември, 2016

Во прилог ви го пренесуваме видеото од дискусијата на советникот од НСДП во Советот на општина Кочани, Сашко Стефановски:

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство