СТЕФАНОВСКИ: ИЗГРАДБАТА НА ЕКСПРЕСНИОТ ПАТ КОН КОЧАНИ Е ПОЛОШО РЕШЕНИЕ ОД АВТОПАТ

5 ноември, 2014

Советникот од НСДП во Советот на општина Кочани гостин во дебатната емисија ОСУМАГОЛНИК на КАНАЛ8 ТВ, емиијата ви ја пренесуваме во целост:

Осумаголник е дебатна емисија со гости од различни области, професии и сфери на интереси. Во разговорите со нив Тони Ајтовски ги претставува нивните ставови за прашања од секојдневното живеење.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство