СТЕФАНОВСКИ ГОСТИН ВО ЕМИСИЈАТА ОСУМАГОЛНИК: “Маршал Тито“ или “ВМРО“

18 ноември, 2014

СОВЕТНИКОТ ОД НСДП ВО СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КОЧАНИ И ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НСДП ВО ОВОЈ ГРАД ГОСТУВАШЕ ВО ЕМИСИЈАТА ОСУМАГОЛНИК НА КАНАЛ8 ТВ И ДЕБАТИРАШЕ НА ТЕМА ПРОМЕНА НА ИМЕТО НА УЛИЦАТА „МАРШАЛ ТИТО“ ВО „ВМРО“

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство