СРЕДБА НА ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО МИСОВСКИ СО ЕВРОАМБАСАДОРОТ ГИР

20 јануари, 2021

Понеделник, 18 јануари 2021 година

Потпретседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Горан Мисовски, денеска оствари средба со амбасадорот и шефот на Делегацијата на Европската Унија во Република Северна Македонија, Н.Е. Дејвид Гир.

 

 

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство