СРЕДБА НА ДИРЕКТОРОТ НА АДССДП ТРАЈКОВСКИ СО МИНИСТЕРОТ ЗА ТРАНСПОРТ И ВРСКИ СУГАРЕВСКИ

29 ноември, 2017

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и  Генералниот Директор на АД за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката– Скопје М-р Кристијан Трајковски остварија работен состанок во седиштето на Акционерското друштво.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство