СРЕДБА МИСОВСКИ-ТЕРЛЕЦСКИ ВО СОБРАНИЕТО

25 јуни, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Goran Misovski како потпретседател на Собранието оствари средба со заменик претседателот на Полскиот Сејм, г. Ришард Терлецски!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство