СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА

31 декември, 2019

 

Нова социјалдемократска партија на граѓаните на Република Северна Македонија им посакува стабилна, успешна и просперитетна Нова Година, во која ќе продолжиме да вложуваме во идните генерации и Европа ќе ја направиме наш дом.

Во наредната година да бидеме единствени и истрајни, да направиме уште еден голем политички исчекор во определбата Северна Македонија да биде земја на демократијата, владеењето на правото, социјалната благосостојба и економскиот напредок.

НСДП Ви ја честита Новата Година, со желби за бериќетна и успешна 2020 година.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство