Советникот од НСДП во општина Кочани со забелешки за патната инфраструктура во општината

24 јуни, 2016
Советникот од НСДП во Советот на општина Кочани, Сашко Стефановски, со најмногу забелешки за работата на градоначалникот и локалната самоуправа. На последната седница на Советот на општината забелешките беа усмерени кон патната инфраструктура во општината.
kocani6
Повеќе од прилогот на Канал8 ТВ:

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство