Соња Мираковска во посета на Ѓорче Петров

11 април, 2014

Кандидатот за пратеник во Изборната единица 2 од НСДП, Соња Мираковска денес заедно со Претседателката на ОО на НСДП-Ѓорче Петров, Марија Тодоровска која е актуелен советник во Советот на општина Ѓорче Петров и активистии од општинската организација денеска од куќа на куќа ги посетуваа граѓаните на населбата Јурија во Ѓорче Петров.

sonja gorce

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство