Соња Мираковска: Во недала сите да бидеме храбри и одлучни, да ставиме крај на власта на Груевски!

25 април, 2014

Кандидатката за пратеничка од редовите на НСДП во втората изборна единица, Соња Мираквоска, вчера оствари средба со жителите на скопската населба Бутел.

sm 1

Мираковска заедно со носителот на листат за пратеници на опозициската коалиција, Петре Шилегов, освен средби со граѓаните одржаа и три мали митнизи со жителите на Бутел и Радишани.

„Народот може да ја реши оваа нерамноправна битка со власта на Груевски и ВМРО-ДПМНЕ и на 27-ми да одличи дека е доста, дека сака промени. Има голема разлика, помеѓу нас и ВМРО-ДПМНЕ, ние сакаме држава на слободни граѓани, а тие сакаат држава во која народот ќе им биде потчинет и ќе слуша“, рече Мираковска.

 

 

sm 1

sm 3

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство